VoresButik

All About Living er en del af virksomheden All About Beauty som ligger på Vig Hovedgade 15  st, 4560 Vig.  All About Beauty blev stiftet tilbage i november 2016 af Katrine Hvid, dengang havde hun haft webshop igennem 4 år og startede sin skønhedsklinik op med permanent makeup, og der kom løbende flere behandlinger og behandlere til klinikken. I 2021 begyndte vi så småt at tage boliginteriør ind i forretningen men i 2022 gik vi all in og åbnede en større afdeling med boliginteriør i vores nuværende forretning, som i dag også danner ramme om vores webshop.

“Det har for mig været en stor passion siden jeg var ret ung, at gå op i indretning og boliginteriør, og det har fuldt mig i mit voksen liv, derfor besluttede jeg mig for at kunne tilbyde mine kunder unikt håndplukket boliginteriør i min forretning. Jeg udvælger de forskellige ting ud fra den stil jeg gerne vil køre i forretningen, og jeg bestræber mig på at finde unikt boliginteriør som lever op til vores kvalitets krav.”

Vi har i dag mange leverandører og samarbejdspartner som blandt andet Bahne, Margit Brandt, Cozy Living, House Of Sander, Snowdrops Cph, C’est Bon og mange andre. Derudover har vi vores leverandør af unika krukker som er håndlavede krukker der kan være mange 100 år gamle, ingen af krukkerne er ens og har nogle unikke træk og detaljer, så her får du virkelig muligheden for at få noget unikt til din boligindretning.

Vi står altid klar til at råde og vejlede dig og ønsker du hjælp til boligindretning, så tag gerne et billede med ned i butikken, så giver vi gerne et råd med på vejen.  Det er ikke alle varer vi har på lager som vores leverandører tilbyder, men vi kan stort set skaffe alt hjem, så tøv ikke med at spørge efter en bestemt varer.

De bedste hilsner fra pigerne i All About Living & All About Beauty

Katrine & Sarah

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0